tirsdag 13. september 2011

Kurs med Wallenborg!


Det nærmar seg kurset som mange har venta på: Veskekurs med Andre Wallenborg! Endelig får vi besøk av han i klubben vår. Helga 30.9 -2.10 vert det kurs på Stokkenes Gjestegard.

Kurstider:
Fredag 18-22
Laurdag 10-18
Søndag 10-14

OBS, OBS! Det viser seg at vi no har nokre ledige plassar på kurset!! ER det nokon av medlemmane som no vil delta, ta snarast kontakt med Siv! Frist er sett til innan laurdag 17.9. For dette kurset vert også ope for andre, invitasjon er ma. sendt til naboklubben Gloppen lappe- og quilteklubb. Etter 17.9 veit vi kor mange ledige plassar vi har for eksterne.

Er det andre som les dette og vil vere med, ta kontakt på epost til Siv:

s-eng-s@online.no eller mob. 91531479


Vi skal sy Lommebok/lita veske, og dette blir nok eit spennande og kompakt prosjekt. Første inntrykket var at dette var noko veldig lite, men når ein ser på bruksområdet, så vil ein nok bruke denne vesle veska/lommeboka meir enn andre ein har sydd i si karriere!! For om du tek deg ein tur i veskebutikkar, så ser du at den nye trenden er litt store lommebøker med plass til det meste i, og dei har akkurat denne storleiken!!

Det står også i beskrivelsen at mønsteret enkelt kan forstørrast til td. PC-mappe og anna ein kan trenge i større format.

Ingen kommentarer: