lørdag 25. mars 2017

Bilder frå marsmøtet!

Marsmøtet var eit aktivt arbeidsmøte! Laila B. tok føre seg temaet "Meshwork" igjen, men denne gongen var det på skrå og det vart laga kuber.
 Dette er Laila si veske som ho har sydd på eit kurs v/Lappestua-Eid for nokre år sidan. Her er det 6 ulike felt med fletting som dekor.
"Vis og fortel" var innholdsrikt denne gongen! Vi har så mange flittige quiltarar i klubben vår, og tusen takk til alle som tek med seg det dei lagar/held på med og inspirerer oss andre!!


Gitte har sydd brikker med festlig motiv, men legg merke til alle måtane ho har quilta på. Ho gjekk på kurset i januar med Merete Ellingsen der ein lærte quilting med linjal, sjå kor flotte effekter det blir!
 Ingebjørg har sydd denne toalettveska som er sydd på ein enkel måte, HER er link til framgangsmåten på ei Facebookside frå Colombia!
 Vår lokale quiltebutikk Primula Design, stiller alltid opp med ferske varer. Sjå på desse flotte vårfargane på bildet under her!


Kaffipausane våre er alltid gode, og det smakar med ein matbit når vi "jobbar så hardt"!! 
Men vi har også mange som reiser langt for å komme på møta våre, nokre reiser i 2 timar!!! Imponerande! Då er det godt med ein god matpause midt på kvelden!

Ingen kommentarer: