søndag 23. juni 2019

Bilder frå junimøtet!

Junimøte og sommaravslutning, det betyr alltid at mange kjem for å ha ein trivelig kveld i lag.


Og det vart det! Og det kom så mange at parkeringsplassen vart full, flaks då at husvert var der og dirigerte!!Alle fekk utdelt stitcherymønster til ein enkle blomst, og med utfordring om å sy ei nålepute av motivet som skal være med på "Vis og fortel" på septembermøtet!
Det var mange ivrige rundt borda som begynte på blomsten! Det skal bli artig å sjå kor mange varianter som blir laga rundt denne blomsten!!


 SOLBRILLEETUI stod også på agendaen, og nokre prøvde seg på dette, alle fekk mønster og Mariann hadde laga modellar, sjå forige innlegg. Til å kante etuiet trengs det skråband, og Mariann viste korleis ein lagar egne skråband av eit kvadratisk stoff. Av eit kvadrat på  11x11 inch, så får ein ca 2 m  skråband med bredde 1,5 inch.Ein video på Youtube forklarer dette enkelt!!
 
"Vis og fortel" denne gongen vart organisert ved å lage utstilling for oss sjølve. På snorer langs veggane vart det hengt opp mange flotte arbeid som vart beundra heile kvelden.


 

 Primula Design hadde med godt utval av stoff og tilbehør, stor takk til butikken v/Ingun for at ho gjennom heile året tek med seg varer på møta våre! Av ein merkelig grunn, så vart desse bilda veldig dårlige, beklager det!

 Må berre nemne at alle desse lilla veskene er sydd av ei bukse!!! Så tingen er GJENBRUK, mange skattar ligg i skap og skuffer folkens!!

God mat har vi på alle møta våre, men på sommaravslutninga har vi alltid litt ekstra. Matvertane hadde med kaffimat som vanlig, og klubben spanderte spekemat og salat med brød.
Takk til alle våre medlemmer for ein fin kveld i lag og god sommar til alle!

Minner også om at det snart kjem invitasjon på epost til syhelg i Vedvik, det kjem også eit lite innlegg med omtale her på bloggen seinare, så følg med!!
Ingen kommentarer: