søndag 1. januar 2012

Tepper som varmar!Då er det gjort!! Alle våre "Tepper som Varmar" er begynt å varme!!! Varmar både kroppar og auger i Jurbarkas i Litauen. Alle våre 36 tepper vart overlevert til Ragnhild Lunde i Lions club avd. Stryn på julemøtet vårt, og 16. desember starta ho og mange andre turen til Litauen. Takk til Lions som tek på seg slikt arbeid, og tanken på at desse flotte teppa skulle varme nokon langt borte, ja det varma nok oss her heime også! Magiske tepper!!

Her er litt av helsinga frå Ragnhild:

Vi er tilbake frå ein fantastisk tur til Jurbarkas. Heilt på tampen blei Eline Vereide Kongsvik med frå Nordfjordeid og Inge Sveen frå Stryn.

Teppa har vi gitt vekk til sjukehuset, og der trengdest det verkeleg noko som pynta opp. Dei blir også brukt som pynt på dagheimen for vanskelegstilte born - du ser bildet der Eline står saman med dagleg leiar og ein ansatt. Vidare vil dei bli brukt til å pynte barnehagar. Og nokon blir gitt til sjuke born (dei minste teppa) Folk som var med - og dei som vi møtte der nede (Lions) var imponerte over den flotte gåva og kvaliteten på teppa.

På grunn av at eg måtte vakumpakke alle teppa, måtte bamsane plukkast av - og dei ga vi direkte til dei sjuke borna på sjukehuset.

Vonar dette oppfyller dei forhåpningar de hadde til korleis vi skulle nytte gåva.

Og Laila U.P. fortener all takk for å være primus motor, no er prosjektet i mål. og det vart vellukka.

HER kan du lese om oss på ei medlemsside for Lions Club, sjå litt langt nede på sida!

Ingen kommentarer: