torsdag 7. januar 2010

Ekstremsport med symaskin

Det nærmar seg årets første kurs i klubben vår, og i dette ekstremkalde veret kan eg annonsere òg at no er det høve til å lære seg ekstremsport på symaskin.
22.- 24. januar arrangerer vi kurs med danske Pelse Asboe. Denne boka har Pelse nylig gitt ut!

Ho har vore på Nordfjordeid tidlegare som kursholdar på Vestlandstreff et 2006, og det var utruleg å sjå kva denne dama fekk til. Ho sydde i det meste,....stoff og metall, og det vart mange nydelige og spesielle kreasjonar.
LEDIGE PLASSAR!!

På siste klubbmøtet, 5.1.10, vart det klart at det er 6 ledige plassar på kurset. Difor vart det bestemt at kurset skulle opnast opp for andre som ikkje er medlemmer i klubben også.

Det blir "førstemann til mølla" prinsippet, og dei som vil vere med må ta kontakt med kursansvarleg Aslaug Berget Alsaker på mob 97533623.


Nedover sida her har eg lagt ut mange bilder som eg tok under Vestlandstreffet i 2006. Dei fleste bilda er "Inspirasjonslappar" som Pelse har laga, men som de òg vil sjå så er der bilder av kursdeltakarane sine ting under arbeid.
Her er litt for ein kvar smak, og eg trur at dei som går dette kurset ikkje vil angre på det!!Ho syr i METALL! Her er det aluminiumsboksar som blir brukt, ho har også nytta kaviar- og majonestuber. Dei er visst fine og blanke på innsida,......kanskje du skulle sjekke det??? Trur at "Gullet" på bildet under her er ei slik tube.Heimesida til Pelse finn du her
Her kan du finne bilder frå andre kurs med Pelse:

Ingen kommentarer: