lørdag 18. oktober 2014

Inspirasjon frå Japan!

Ved tilfeldig surfing i dag tidleg, dukka det opp ein japansk blogg via Pinterest. Her er det mykje småfint og godt handarbeid!
Sakae Yoshihara har bloggen "Pink Caramel" og er for det meste skriven med japanske skrifttegn!! Artig å rulle nedover sidene og liksom forstå seg på japansk! Men om du ikkje skjønar, så finn du Google Translate på høgresida, der kan du til og med velge norsk oversetjing. Det funkar bra, men sjølvsagt med litt artig ordbruk av og til.


Når ein kikkar på bloggen ser ein at denne dama likar det som er smått, ho driv mykje med broderi i korssting, men også mykje miniquilting og applikasjon og handsaum. Dei nederste bilda har eg forstått er sydde av elevar ho har hatt på eit kurs, så dette er  nok ei godt erfaren quiltedame! Om du vil plukke ut quiltinga, så vel du dei ut ved å klikke på etikettlista på høgresida på bloggen.

Det var dette vinterbildet som fanga interessa, og no når vi har hatt sesongens første minusgrader, så kan vi vel begynne på  slike quiltar også?Denne Snømannquilten  (Mini winter quilt) er eit gratismønster frå Kim Diehl, HER finn du det.

Bilder frå bloggen hennar:Ingen kommentarer: