lørdag 1. november 2014

Øresundsquiltar!

Eia var vi der no i september,...i Malmø der Øresundsquiltarna held til! Der arrangerte dei Jubileumsutstilling.

"Öresundsquiltarnas 10-års jubileum firades i Limhamns Folkets Hus den 26-28 september 2014."

Dei er truleg ein stor klubb, for ut frå mengda av quiltar på utstillinga, så er der mange og allsidige medlemmar. På bilda ser ein alt frå tepper, kunst, figurar, bilder, mange spennande teknikkar, og mange spennande butikkar.
 Som du ser av logoen deira, så er brua viktig for dei,...brua over Øresund. Ei lang bru mellom to land, men på kort tid kjem ein seg over til Danmark og alle quiltarar der!! På Jubileumsutstillinga var det også mange butikkar, også danske, så dette kan vi samanlikne litt med vårt arrangement "Regionstreff". Berre at regionen deira gjeld to land!
Her er nokre få av bilda frå utstillinga, alle bilda i innlegget her er lånt frå bloggen deira. Dei har lagt ut utruleg mange bilder frå utstillinga, men rull bakovert i tid på bloggen, for her er mykje spennande å sjå. Og skal du nokon gong flytte, så flytt til Skåne og bli med i klubben der, for her er det stort miljø, gode kurs og mykje samarbeid med Danmark ser det ut til.
Ein HATTEKALENDER!! Så smart om ein har minst 12 hattar,...så er her ei oversikt over kva hatt ein skal ha på seg kvar månad!!
Sjå på desse stilige "Rørnissane"!! Slike har vi ikkje i Norge med det eg veit, men desse hadde vel vore moro å lage??? Er det nokon som kan tipse om framgangsmåte her, må dei gje beskjed!!

Her er også heimesida deira, den er meir som info, bilder finn du på bloggen.

Ingen kommentarer: