fredag 23. januar 2015

Info om Vestlandstreffet!

Ta eit besøk på bloggen til Vestlandstreff 2015! For no er det lagt ut mykje info om nesten alle kursholdarar som vi har gjort avtaler med.

Og som de ser, så er det svært mange spennande kursholdarar, ....det kan kanskje bli vanskeleg å velje kva du har lyst til å gå på! Vi legg opp til både korte og lange kurs, så her blir det mogleg for medlemmar å delta på kurs også!


Til deg som planlegg å gå på kurs, tenk over korleis du kan bidra til felles dugnad før og under arrangementet. Det er mange ulike oppgåver som høyrer med, men det skal ikkje hindre deg i å gå på eit kurs! :) Planlegging og diskusjon om arrangementet vert nok tema på alle medlemsmøta no framover våren, så vi håpar at du finn tid til å komme på møta.

Alle bilda er henta frå bloggen til Vestlandstreff 2015, der står det også kven som er meister bak quiltane! Gjer merksam på at bilda under kvar kursholdar er meint til å vise kva den enkelte kursholdar står for. Kva som blir sjølve kurset, kjem vi tilbake til i eit eige innlegg om kursa.

Styret har møte onsdag 28.1, så har du saker vi bør ta opp, må du kontakte leiar eller ein annan i styret.
Info om neste medlemsmøte kjem rundt neste helg.

1 kommentar:

truongmuunghenhan sa...


Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.