mandag 16. desember 2019

Flott stemning på Stårheim Julemarknad i går!

Klubben vår hadde stand på julemarknaden på Stårheim i går, og 5 av våre medlemmer laga til ei flott salsutstilling! I tillegg hadde eitt medlem eigen stand.

Her kunne besøkjande finne alt frå typiske juleting som hjerter av både stoff og papir, konglar, julekaker, vottar, brikker, gryteklutar, men også store ting som julenissesekkar, løparar, vesker og egendesigna barnekle!!

























Vi var i godt selskap med andre handverkarar inn i lokalet vårt! Her var det flotte dreia produkt, kransekaker og hekla ting til både bruk og pynt, heimelaga fluger til fiske, strikkating i store mengder og flotte dekorasjonar til jul. Sååå mykje fint!!!








Det kom mykje folk og vi er fornøgde med salet. Å ha stand på marknaden gav oss minst like mykje julestemning som dei besøkjande. Vi hadde stand innandørs, og rett utanfor var det sal av juletre, pyntegrønt, gode vafler frå Vaffleriet, telt med nisse, konkurransar,...ja alt som skulle til for å få denne koselige stemninga!

Og som ein av kommentarane så må vi være heilt enige, dette var akkurat som i Skomakargata!!

Legg ut bilder her og linkar til Facebooksider der marknaden også er omtala. Dette var så kjekt at her vil vi neste år også!!!

Stårheimsbygda si Facebookside!

Ingen kommentarer: