Dei som var med på årets blåtur, fekk seg visst ei skikkeleg gourmetoppleving. På Rytnetunet fekk dei servert ei utruleg god Vikingsuppe, og like utruleg er det at kokken deler oppskrifta si med oss. I følge oppskrifta må du leite fram den aller største panna,....... og deretter invitere nokre gjester....
VIKINGSUPPE: 30 stk
(Kremet skogsopp-suppe-basis/ eller 4-5 poser)
Kålrot i små terningar 1 kg ca
Purreringar (på toppen) 2 kaffekopper
Hjortekraft (hjortekjøtt)/vatn og buljong ca 7 liter
Kjøtterningar/skinke/kalkun på boks 4 bx
H-melk 2 liter
Chilisoyabønnepasta (litt) start med 2 ts
Champinjong 20 stk
Finrevet gulrot 4-5 stk
Hvitløk 4 fed/ 1 stor
Revet fersk ingefæreller malt pulver 1 ts SMAK TIL
Spe med vann til 12-13 liter væske
Melk og purre has i til slutt
Serveres med nyrørt tyttebærsyltetøy
Suppeposene kan erstattes med fløyte og potetmos…
BON APETITT
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar