onsdag 25. august 2010

George Siciliano

Midt i august hadde 30 av medlemmane i klubben vår ei superhelg. Ordet fantastisk dekkjer opplevinga vi hadde. Ein flysendt mannleg amerikaner var kursholder, og vi fekk oppleve ein kunstnar på nært hold. George Siciliano var eit ukjent namn for oss, men vi fekk vite at vi var heldige som fekk tak i han, for heime i USA er han ein populær kursholdar som har vunne mange prisar for kunsten sin.

For det første var vi imponerte over at ein mann kunne lage så flotte arbeid og for det andre så var det kontrasten mellom størrelsane. Mannen var ein velvaksen kar med store hender som jobba med så små lappar at dei kunne blåse bort i den minste vind. Dette var ikkje mini-arbeid sa han, men Mini-mikro!! Studer bilda, så ser du! Den minste lappen har berre nokre få TRÅDAR!!

Og typisk mannfolk, dei er effektive og likar å finne raske løysingar. Mønster lagar han i dataprogrammet Quilt-Pro, og i mangel på rette redskapen, så fann han like gjerne opp sin eigen lure linjal til å kutte stoff som vert sydd på papirmalen.
Her finn du andre bloggar med omtale av kurset: Haldis, Tiril Sol, Strikkemor(o), Mallemor

Ingen kommentarer: