søndag 29. juli 2012

Kviltsystrarna i Varberg


Bloggred. er på ferie, i Halland i sør-Sverige. Som quiltar har ein alltid eit auge til både stoffutsalg og utstillingar, og denne gongen vart det virkelig klaff. På veg sørover vart det besøk hos både Ikea og Stoff og Stil i Gøteborg, og hos ein stoffbutikk i Varberg. 


Når ein har feriert i eit område over fleire år, så er det visse plassar ein berre må besøke kvar gong ein er i området. Og som alle år før, så vart det ein tur innom kystperla Träsløvsläge, rett sør for Varberg. Denne gongen vart det virkelig i oppleving her, for eg visste frå annonse i Quiltemagasinet at Kviltsystrarna, quilteklubben i Varberg, skulle ha utstilling her. I eit koselig gammalt fiskeribygg på hamnen var det laga til ei flott utstilling med namnet "Jorden rundt", namnet kom frå teknikken til eit lotteriteppe dei har laga til denne utstillinga.
 Bloggred. kom i god kontakt med to damer frå klubben der, og Eva, leiar i klubben på bildet under, fortalde at denne utstillinga har dei kvart år i veke 30. Så her er det berre å planlegge ferien neste år for dei som vil ta eit besøk hit.

Eg fekk lov til å ta mange bilder frå utstillinga, det skal komme fleire seinare, men akkurat no så er det så tregt internett på campingplassen at det får bli med desse bilda.

God sommar vidare til alle heime!

Helsing frå
Mariann

Ingen kommentarer: