lørdag 21. februar 2015

Med tankar på sommaren......

På bloggen til Den syende himmel finn vi dette teppet laga av halve hexagon. Her får vi fort assosiasjonar til sommar, det er lyst og lett i fargane og vi ser ei mengde med rosa sommarfuglar!


Dama bak bloggen bur her på Vestlandet, og det er kjekt å finne mønster/ tutorial på norsk!! Teppet er handsydd av halve hexagon, og er eit tidkrevande arbeid, men du verden så fint det blir!!
Ho har lagt ut framgangsmåten HER og skriv dette på bloggen sin:

Jeg har laget dette mønsteret selv, og fått mye positiv respons på det. Her er framgangsmåten, dersom det er noen som har lyst til å prøve seg på denne. Metoden som er brukt er engelsk papirsøm, altså håndsøm over papir, halve sekskanter i valgfri størrelse.

Som alltid er det samansetjing av fargane som skaper inntrykket, det same mønsteret i andre fargar blir fort noko heilt anna, sjå berre under her! Akkurat same framgangsmåte!


Desse quiltane over her er berre litt av det ho har sydd, og også held på med. Om du går inn på bloggen og blar deg bakover i tid, .....ja så la deg berre imponere!!

Ho syr stjerner i handsaum,.....

......men også hexagon i tusental!!! Sjå berre på dette store teppet ho held på med her! "La Passion"! Etter det ein kan lese på bloggen, så skal det syast 3200 hexagon før det blir ferdig!
Retting frå syerska: Slik du ser teppet no, så er der 3200 hexagon, og når det er ferdig, skal der være over 17000!!!!

HER kjem du til omtalen av dette prosjektet.

Og om ein har mange små stoffbitar, så kan ein sy som ho har gjort her over, hexagon i str 1/4 inch!! 
Om du vil sjå meir av det ho lagar, sjå HER på Flikr!

Så her er oppmodinga til alle våre medlemmar, lag deg eit slikt prosjekt og ha i veska di, då har du noko å ta deg til over alt, på klubbmøter, turar, når du plutselig må vente på noko eller får litt tid til overs!

Takk til Den syende himmel for at du deler dette med oss, no er det nok mange som vil besøke bloggen din for å sjå meir!!

1 kommentar:

Weaveron Textile sa...

The design of your fabric is very nice,To get more design in weaveron textile click on this link....:http://www.weaveron.com/