lørdag 3. oktober 2015

Quilterally er i gang!

Det store "Quilterally" er i gang i Norge, og i Norden og kanskje endå fleire plassar! I dag laurdag og i morgon søndag 4.10 er det rallydagar! Om du googlar quilterally, så kan du også lese korleis dei gjer det i td. Danmark og Sverige.

Dette er eit arrangement der det er ekstra gode tilbod på mange quiltebutikkar, og det var kanskje meint at ein skal ta bilen og køyre frå butikk til butikk for å handle. Mange må nok ha rallyfart for å nå fram til næraste quiltebutikk på ein dag, men i vårt område er vi så heldige å ha med ein av våre to "nær-butikkar": Primula Design!

Quilterally har eiga Facebookside og eiga nettside. På nettsida finn du ei oversikt over alle quiltebutikkar i Norge som deltek denne helga.


Primula Design har allereie avvikla ei "rallydag" med gode tilbod og rabattar på alle quilterelaterte varer i butikken! I morgon søndag er butikken open kl 10-16 med minst like gode tilbod.

 Mange fristande nye stoff på hylla, og med ferdige modellar, så fristar det endå meir!

Underteikna kunne ikkje motstå desse flotte stoffa, og på kjøpet vart det jammen ein rabatt som varer ut heile 2015!!I morgon vil du kunne bruke denne stansemaskina og stanse ut gratis figurar som du ser her. Stryk på vlisofix på eit stoff heime, ta med deg til butikken og lag deg fine figurar til å applikere på noko. GRATIS!!!

Ingun og Synnøve på Primula Design ønsker alle velkommen inn til eit rallybesøk 
i morgon søndag 4.10 kl 10-16!!

Ingen kommentarer: