søndag 7. februar 2016

Bilder frå februarmøtet!

Papir med blank tape på er brukt, over her er det Donaldblad og eit rutehefte som er brukt! Sjå kor flott fargeeffekt ulike papir gjev!
Grete gjekk på kurs med Vigdis Hovden Månsson på Vestlandstreff 2015, dette er ein teknikk som fleire bør prøve seg på.
Den blå er av blåfarga reklamepapir som er samla på, den grøne er av innpakkingspapir, heilt forskjellige uttrykk avhengig av papiret. Når dei er sett sammen er innsida også ferdig, det er kun glidelås som må syast på. Dette er fletteteknikk der alt blir gjort for hand! Vil du sjå meir så klikker du på linken over her.

 Ei toalettveske laga av "minnestoff",. ei morgonkåpe, sydd av ei kjær grandtante som no er borte, men med bilde av henne innfelt, så lever dei gode minna vidare. Nydelig!! Sydd av Synnøve.

 Over og under: "Storm at sea"-linjalen er brukt her. Dette var temaet på møtet, det kjem eit eige innlegg om dette.

 Dei små rutene er av oppsamla restestoff!! 1"!! Vi hadde eit kurs for 4 år sidan med Nancy Eriksen , Restetepper, då vart vi oppfordra til å kutte opp alle små rester og sortere dei i boksar. Når boksen har nok rester, kan ein sy noko, og det er akkurat det Torunn har gjort her! Teppe sydd med linjalen "Hunter star".

 Randi har sydd denne spreke påskeløparen, brukte linjalen "Hex n more". Vi hadde kurs med Helle Løwenskiold i november, veldig kjekt og nyttig kurs!


 "Hunter star"- linjalen er brukt, dette skal bli konfirmasjonsgåve, og den gule stjerna er bestemor Randi som har sydd dette!! Flott!

 Anne Marie har sydd etter mønster i MyQuilt, Vinterteppe heiter det.
 "Hunter star" linjalen.

 "Hex n more"- linjalen.

 Haldis har sydd bleieposer til barnebarnet!

Ingen kommentarer: