onsdag 4. januar 2017

Bilder frå januarmøtet!

Så var vi i gong att! Godt frammøte på årets første møte og det var god stemning rundt alle borda. Mange fine arbeid var å sjå på møtet, nokre under arbeid i løpet av kvelden og nokre ferdige til visning.

Lekker løper sydd av Randi Ra.
 Mexikansk bretteteknikk, dette skal vi få lære meir om på møta i april og mai av Grete.

 Aslaug laga mange slike fine julegåver, så kjekt at ho vart inspirert av klubben sin adventskalender! Denne var tipset for 10. desember.
 Gittes svevande sauer! Eit "panel" kjøpt i Danmark vart dette flotte barneteppet.

 ...også sydd av Gitte!

 ....og av Gitte, her er det brukt "Slipslinjalen" på 9 grader.

 Ein flott quilt under arbeid, Torunn er mester for denne. Dette er mønsteret "Blåveis" av Judith Eknes, HER kjem du til heimesida hennar.

 Randi Rø. sin sjølvkomponerte vinterløpar!
 Solfrid hadde med ein gammal løpar frå 70-talet, det grøne er ull med brodert ull på. Her har ho sett på kantar av bomull og ho ville ha råd om korleis quilte denne. Ho fekk mange tips, så vi håpar at vi får sjå den ferdig.
Fint motiv på Solfrid si toalettveske!
 Anne M.D. hadde sydd ei enkel brikke. Denne er fin å bruke som utgangspunkt til linjalkurset vi skal ha om 3 veker.

Mariann sin husduk, sydd på kurs med Brita Rundgren på kurs i november.

 Elisabet hadde sydd denne fine stjerneløparen. Denne teknikken hadde vi også som "Drop-in-kurs" på Vestlandstreffet vi arrangerte i 2015.
 ......og under eitt av borda vart det observert ei fin medbragt veske,....vi har kanskje sett den før på møter, men måtte berre ta den med her. Randi Rø. har laga denne!Takk til matvertane for god servering!!Ingen kommentarer: