mandag 24. september 2018

Aslaug har vore på tur!!

I dag kom det reisebrev frå medlem Aslaug, ho har vore i Trondheim og besøkt to flotte butikkar! Veldig kjekt for oss andre å få ein liten titt i slike butikkar som er litt langt unna, då veit vi iallfall litt om butikkane om vi skulle være i området der!!

Tusen takk til Aslaug for flotte bilder med omtale!!


                           ------------------------------------------------------------------


Reisebrev:
Kjære Quiltevenner
I helga var eg på tur til Trondheim. Eit besøk på to quiltebutikkar høyrde jo sjølvsagt med
Først besøkte eg Quiltegården. Den ligg i Dronningens gate 23. Ein fantastisk flott butikk med eit rikt utvalg og hyggelig personale. Ein plass ein rett og slett kan kose seg i mange timar. Masse modellar og mykje til inspirasjon for oss som besøker butikken.
Ein kan gå ifrå rom til rom og berre nyte fargar og stoff. Eit stort og flott rom der dei skjære stoff og arrangerer kurs hadde dei og. Der kan ein sette seg ned og ta ein pust i bakken og for ein quilteprat. Ein rett og slett koselig møteplass for oss quiltedamer.

Så var eg ein rask tur innom Abbys Tekstiler. Den ligg i Søndre gate 25. Ein koselig butikk med mykje "snacks" som vi likar. Koselig betjening i lyse lokaler. Masse stoff og inspirasjon.

Vareutvalget var veldig bra til tross for at butikkane hadde stand på Design by me messe på Lillestrøm denne helga.

Fekk "snopa" litt nytt, og er igang med planlegging av nye prosjekt. Er du i Trondheim, anbefaler eg å ta turen innom desse koselige butikkane.
Ha ein fin og sy rik haust
Aslaug


Ingen kommentarer: