søndag 16. september 2018

Eit reisebrev frå Mariann!


Sommarminner!

Når ein nydelig sommar med mange kjekke opplevingar er over, ja då er det godt å mimre litt med bilder frå nokre av høgdepunkta!

I eit tidlegare reisebrev har eg skrive om besøk på ei Quilteutstilling i Falkenberg i Sverige, no skal de få vite litt om quiltebutikken Annalunda! Dette er nærmaste quiltebutikk til quiltarane i området Falkenberg/Varberg, men for dei ligg ikkje butikken like nær som vi har våre  butikkar! Ja det er då vi ser kor heldige vi er!!

Mange kjenner nok Butiken Annalunda frå internett då det er ein godt kjend nettbutikk. Den har også Facebookside. Som eg skreiv over så har quiltarane i Falkenbergområdet eit stykke å reise til butikken sin,......det tek  frå Falkenberg om lag ein time sørover på E6 på motorvegen i fart max 120 km/t!!!! Butikken ligg i Skåne län, rett sør om Hallandsåsen, ut mot havet der det tek ca 10 min når du tek av frå E6.
 Litt kart må til så du kan orientere deg om kvar dette er! Og kanskje eit reisemål for deg eit anna år?? Som du ser ligg Forsløw i eit nydelig landskap ut mot havet, med idylliske Torekov  i nærleiken (har vore der to gongar no, ei unik perle!!) Må også få ta med at eg på same turen var på Hantverksmässan i Båstad på Norrvikens trädgårdar, ei flott messe med berre kvalitet i fantastiske omgjevnader!!! Anbefales!Ja dette var eit lite sidesprang, men eit tur til dette området er virkelig næring til oss kreative sjeler!!

Butikken Annalunda er ein liten butikk som held til i nokre få kvadratmeter i ein kjeller i ei vanleg gate med bustadhus.  Den er ikkje open kvar dag, men det ser ut til at den fungerer fint med nettbutikk i tillegg. Butikken har eit fint samarbeid med leiaren i Kviltsystrarna , Eva Britt Johansson, (med bloggen Bambi syr...), ho tek ofte med seg ein koffert med stoff og utstyr frå butikken til møta deira i klubben! 

 (dette er nabohuset,..for ein idyll!)

 Det er også quiltarar i området rundt Forsløv, området heiter Bjärehalvøn, og dei kallar klubben sin for Bjäres quiltbønor!

Eigar var på ferie då eg var der, men ho som jobba der var kjekk å prate med og vi hadde mykje å snakke om innan quilting og erfaringar! På denne veggen over her var det eit utruleg utval av "Grunge-stoff" , ho trudde at dei kanskje har eit av dei største utvala  i Skandinavia i denne serien, for her var det fargar ton-i-ton! Her kan ein trygt seie at veggene var både isolert og tapetsert med stoff!! Her var mange fine modellar både innan stitchery og bruk av kjende linjaler og mønster.

 (bildet er av eit nabohus med nydelig hage)

Takk for meg, her vil eg gjerne stikke innom ein annan gong eg er i området! 
Og kanskje du som les dette også??

Helsing frå
Mariann
leiar  i klubben vår
Ingen kommentarer: