lørdag 17. mars 2012

Eit fantastisk sengeteppe!!!


På klubbmøtet i mars viste Anne Marie fram eit sengeteppe ho har sydd på over tid. Det måtte ta si tid, for mønsteret til dette kom som ein serie i My Quilt i alle blada som kom ut i 2011. Både underteikna og sikkert mange andre har sett dette mønsteret i blada, men ikkje reflektert noko spesielt over det. Men når ein så får sjå eit slikt ferdig produkt,........ja då skjønar ein at ein har gått "glipp" av noko!!! Det er noko heilt anna når ein får sjå kor flott det kan bli, og spesielt vert det iallefall når Anne Marie set i gang.
Dette er baksida, så fin at teppet er vendbart.

Her er det ikkje kjøpt inn stoff i metervis for å sy sengeteppe nei! Anne Marie bur i eit gammalt hus med stort loft,...dit går ho når ho skal finne materiale. Og dette teppet er ingen unnatak, for under "vis og fortel" fekk vi vite at den flotte kanten med vasar er nokre gamle gardiner. Det same er dei blomstra rutene på baksida, her er litt sengetøy, ein gammal damaskduk, litt klipt frå eit gammalt pyntehandkle, litt blonder som dukka opp, ja slik fortalde ho om nokre av stoffa og det ho hadde brukt. Og der var sikkert mykje meir å fortelje om. Snakk om å ta pusten frå oss som sit med ein haug med nyinnkjøpte stoff! Men det må leggjast til at der var også litt nye stoff innimellom, for å binde det heile saman, eit heilt nydelig arbeid med historie i!
Takk for at vi fekk historia di Anne Marie, og no er det den heldige son og svigerdattera hennar som får det i eige!
Desse to bilda er lånt frå sidene til My Quilt, det ferdige teppet vart gitt til Tv-aksjonen i haust. Flott tiltak! (det er same teppet, men med litt ulikt fargenyanse)

Tusen takk Anne Marie for at vi fekk sjå dette, no må vi nok til å leite fram blada våre,...eller låne med dei som har!
Til dei som ikkje har desse blada My Quilt frå 2011, så finst det enno enkeltnummer å få kjøpt i nettbutikken deira, HER kjem du rett inn på bestillingssida!

Ingen kommentarer: