fredag 1. februar 2013

Månadsblokker

Har du lyst til å lære ei ny blokk kvar månad?? Då har du sjanse no til å få mønster og inspirasjon på  sida til Open Gate Quilts.


Her vert det lagt ut eit nytt mønster kvar månad og med ulike blokker sydd av same mønsteret. Det ser ut til at blokkene er tilpassa bruken av ein ny spesiallinjal, Fit to be Geese ruler, (klikk HER for stort bilde av linjalen)men ut ifrå bilda så kan ein truleg klare seg med dei linjalane ein har.

På bloggen finn de også fleire linkar til andre som er med på å sy blokker.

HER er link til mønsteret for januar.
Dette bildet er frå Stashmaster som også legg ut bilder av blokker som er sydd.

HER er link til mønsteret for februar.

Og det ser ut til at fleire syr slike blokker, HER kjem du til bloggen til A quilting life som har sydd både januar- og februarblokka som er avbilda under her.

TIPS:
Om de kikar nederst på innlegget her, ser det at det er lagt inn nokre etikettar (søkjeord), ma. månadsblokk. Om de seinare vil finne att alle innlegga om desse blokkene, så kan de sortere ut alle innlegga slik: På høgresida på bloggen er det mange ulike bolkar med små innlegg, og om du rullar langt ned på denne høgresida, så finn du ein bolk som heiter Etikettar. Desse står alfabetisk, så når du ser ordet Månadsblokk, klikkar du på dette, og du får fram alle innlegga som er merka med dette ordet.

Ingen kommentarer: