søndag 3. juli 2016

Bilder frå maimøtet!

Velkommen seier bildet og ja,....velkommen til ein flott bildeserie frå maimøtet vårt.

Her er mykje flott inspirasjon til oss dersom sommaren skal bli regnfull og det blir det vi kallar "Godt syveir"!! Primula Design stilte med flotte og fristande stoff og utstyr!


Vi har to medlemmer, Solfrid og Randi frå Syvde som vi vil takke ekstra denne gongen,... for på møte etter møte dukkar dei opp med posar fulle av quiltar dei har sydd. Det gjorde dei også på dette møtet, og viser mange tepper, vesker og løparar!! Det er tepper til familie (barnebarn og konfirmantar), løparar, vesker, artige påfunn (sjå teppet med mus og kaivartuber, Solfrids), eigne komposisjonar og samansetjingar av ulike teknikkar og mønster, dei hentar inspirasjon frå internett, kjøper mønster frå utlandet, prøver ut linjalar i lange baner og sist men ikkje minst, dei viser oss flotte samansetjingar av fargar, tøffe, rare, søte, umulige, ja med andre ord så tryllar dei stadig med stoff og symaskina! Vi ynskjer dei ein flott sysommar, men unner dei også mykje sol og varme, HURRA for dåkke!!

Veske med serviettdecoupage frå kurset med Kari Renolen i vår.


Aud S si "Go to gate" veske, mønster AnnaKa.
Temaet på møtet denne gongen var "slipslinjalen", Wedge ruler og liknande linjalar med ulike graderingar. Å sjå til er dei litt like, men det er mykje ein kan gjere med dei, både å lage sirkeldukar og bølgete løparar.
Mange hadde teke med seg modellar og Ingun viste korleis ein kan bruke linjalen. Nokre sydde løparar og fekk prøve teknikken.

Desse er sydd etter mønster av "Solbritt og Maria"

....og då vi skulle ha oss ein liten kaffipause,...vart vi overraska med dette festbordet som matvertane hadde diska opp med! Denne dagen vart det full pott for både auger og mage!


Takk til alle medlemmer som stiller så flott opp på møta og gjer møta våre så kjekke og inspirerande, både med mat, inspirasjon og kreativ lyst. Det er så godt å være i lag, å gjere noko i lag eller berre å sjå, med vår felles interesse treng vi kvarandre! 

Ha ein fin sommar, og følg med på bloggen her, litt nytt skal nok komme av og til.Ingen kommentarer: