onsdag 13. juli 2016

Sommarleg sying!

Kanskje har du lyst til å sy noko i lette og sommarlege fargar?
Kva med ei lita brikke eller ein løpar??


Akkurat no er veret på Vestlandet så bra at du kan ta med deg symaskina ut i hagen eller på verandaen! I fin temperatur kan du nyte blomsterprakt og sy av stoff som matchar rosebedet??

Alle quiltebilda i dette innlegget er lånt frå bloggen "Bambi syr med sin quilteglädje"

Det er Eva Johansson som er dama bak alt dette fine, ho bur i Varberg i Halland i Sverige og er ein svært aktiv quiltar. Året rundt publiserer ho på bloggen sin både det ho syr sjølv og elles mange tips og oppfordringar til "å visa och berätta"!

Med stort pågangsmot prøver ho ut mange teknikkar og deler bilder. No har ho lagt ut bilder  og oppskrift til denne sommarlege løparen på bloggen, HER kjem du rett til det ho kallar "Bambiløpare"!

Tusen takk til henne for at ho deler dette med oss!!Ho er også leiar av quiltelaget "Kviltsystrarna", ei quiltegruppe i Varberg. Denne bloggen har dei hatt ein del år, der er mange fine bilder av quiltar. No har dei gått over til Facebookside, HER kjem du rett til den sida.


Eva syr som regel mange eksemplar i ulike fargar, kjekt å få sjå korleis det blir med alle dei ulike stoffa!Kvart år har desse flittige damene ei utstiling i v. 30. Og alle utstillingane har eit tema. Denne utstillinga har dei i alle år hatt i eit lite lokale i den vesle fiskarbyen Träsløvsläge heilt ute ved havet, og underteikna har vore på deira utstilling fleire gongar under ferietur. HER kjem du til innlegget på bloggen vår frå besøket i 2012.

I år prøver dei noko nytt med utstilling i eit lite lokale, "Lottastugan" i Societetsparken midt i Varberg, og tradisjonen tru så vert den i v. 30!  Temaet i år er "Sol, vind och vatten". Og planen til underteikna som snart byrjar på ferie, er sjølvsagt å få med seg utstillinga som er frå 23.7-28.7!

HER kjem du til "Utstillingssida" deira på Facebook! Så herved er tipset gitt vidare til dei som kan tenkje seg ei kjekk utstilling i ein heilt nydeleg by ved havet 1 time sør for Gøteborg! Håper å høyre frå den som tek eit besøk.......

...og rosene, bilda er frå Google og alle er Austinroser.

God sommarsying!


1 kommentar:

evaj sa...

Åh. Tack för dina fina ord om oss KviltSYstrar i Vsrberg och även om mig själv!! Jag hoppas att ni tycker denna enkla #bambilöpare är rolig att sy och att den kommer pryda många norska hem!! Kram från Eva-Bambi-Johansson❤️