søndag 17. mars 2019

Veskekurs med Sylvi Ruud!

Sist helg hadde vi veskekurs med Sylvi Ruud. Sylvi har vore hos oss tidlegare og halde kurs, det var på Vestlandstreff i 2015, men då var vi arrangør og hadde ikkje høve til å delta på mange av kursa. Så no gleda vi oss til å ha henne hos oss ei heil helg for oss sjølve!!  Ho har Facebooksida Syglad, kikk gjerne innom for å bli inspirert!!


Siste åra har Sylvi halde mange kurs rundt om i landet, og mange har fått god hjelp til å lage si eiga spesielle veske. Sylvi opererer ikkje med kompendier med mønster på kursa sine, ho legg vekt på at vi vel modell/ide og ut frå stoff som vi har med oss, så rettleier ho kvar enkelt til å forme si veske. Dette er virkelig eit kreativt kurs, og med god hjelp frå denne erfarne veskedesigneren, så laga vi alle vår unike veske.

Sylvi hadde med seg mange modellar der vi kunne studere detaljar, og vi fekk lære å lage ulike lommer, glidelåstips, feste på niter og andre detaljar som er fint på vesker.

Her er Sylvi sine modeller:

Vi lærte å banke på plass Niter:
Litt veskedetaljer:
Hjørne nede på nokre av veskene


Klippelinje er den stipla linja. Dette er brukt på veska under og gjev eit fint avrunda hjørne nede.

Her er bilder frå nokre av kursdeltakarane sin veskeproduksjon:Ei lærerik helg der vi laga 15 unike vesker!! Tusen takk til Sylvi!!

Og nydelig lunsj og kaker  begge dager høyrde sjølvsagt med, for på våre kurs har vi "all inklusive"!! Nei det er ikkje rart det er godt å være medlem i klubben vår!!!Ingen kommentarer: