søndag 6. november 2011

Tepper som varmar!

Vi har hatt SYLAURDAG! Med sying, quilting og kanting av tepper som er til prosjektet vårt "Tepper som varmer". I underkant av 10 stk var møtte fram og jobba iherdig då bloggred. var innom. Ein skulle gjerne sett at fleire av medlemmane møtte opp, men håper dei stiller ein annan gong om vi lagar til sylaurdag.
I allefall må vi gje dei frammøtte ei stor takk til dette frivillige arbeidet dei gjer. I tillegg må vi takke Primula Design for lånet av quiltestativet. Om dei vart ferdige, det vites ikkje i skrivande stund, men reknar med at medlemmer vert kontakta om det trengst meir hjelp i innspurten. Teppa skal overleverast midt i desember, så vi håpar at dei kan bli viste fram samla på julemøtet vårt. Om det ikkje går, så skal vi ordne med bilder til bloggen. Laila. U. Piel er initiativtakar, lurer de på noko, så ta kontakt med henne.
Sjå elles innlegg 5. mars og 10. april om dette prosjektet.

Dette teppet er laga av Solfrids restar, eit flott fargespel. Men sjå kor flott ho har quilta! Ho har brukt fleece til bakside, og det er så fine quiltemønster at baksida er minst like vakker!!


Ingen kommentarer: