søndag 7. april 2013

Bilder frå aprilmøtet

Primula Design demonstrerte bruk av linjalen Quick curve ruler. Ein enkel linjal som lagar effektfulle mønster. I siste MyQuilt var der også brukt denne linjalen til eit teppe.

Denne er ma. brukt til AnnaKa sine ugler.


 Små MugRugs  og brikker sydd av Torunn
 Eit vognteppe under arbeid.
 Torunns blomsterbrikke.
 Laila P har sydd dette teppet i spesielle fargar. Nydeleg! Løparen under er også hennar.
 Løparar med motiv frå årsmøtekurset med Hilde Lien.

 Lekkert!!

 Hjertet er frå det same kurset med Hilde Lien. Haldis har sydd denne fine posen.
Dette teppet med Flygande gjess har Aud T sydd. (På nynorsk heiter det kanskje Fykande gjæser?? Kling ikkje så fint det....)
Tidlegare i år hadde vi kurs med Birte Lee Tveit, då sydde vi striper. Denne løparen har Anne Marie som veggdekor, den vart sydd på kurs med Birte for mange år sidan.
Over og under er to variantar av teknikken ein får til med linjalen "Storm at sea". Inguns teppe over er no ferdig quilta, Anne Marie har laga det vesle opphenget under. Som alltid er det fargane som er uttrykket, sååå fine på kvar sin måte!!

Til orientering så har klubben kjøpt denne linjalen som er til utlån til medlemmane. Kjem til å lage eit innlegg om linjalane våre og ein rubrikk på høgresida der de kan finne ut kven som låner linjalane akkurat no så de kan ta kontakt. Betsy sydde denne flotte løparen på kurset med Birte Lee Tveit. Løparen under har Anne Marie sydd, den er også i "Birte-teknikk".

Ingen kommentarer: