tirsdag 28. mai 2013

Ananas!!

Blokka ananas har alltid sett veldig innvikla ut, og det er truleg mange måtar å sy denne på. Blokka er fantastisk å sjå til, HER kan du sjå kor utruleg mange variantar som ligg ute blant bilda på Google.

Det er no kome ein linjal som gjer at det er enkelt å sy desse blokkene som liknar på bildet over. På bloggen til Csoki-Folt er det lagt ut ein bildeserie om korleis ein steg for steg syr, kuttar og syr saman att bitane, og vips så er blokka sydd!

Csoki-Folt er ofte innom bloggen vår på besøk, ho har både klubben sin blogg og medlem Haldis sin på blogglista si, det er kjekt!! Om eg ikkje tek heilt feil, så er bloggen ungarsk, men om du vil lese litt på bloggen, så klikkar du på Google translate som ligg på venstresida på bloggen. Der kan du velge både norsk og engelsk, oversetjinga er av og til litt mangelfull, men stort sett vert det forståelig.
Til slutt ei helsing til Csoki-Folt: Thanks for the tutorial!!

1 kommentar:

Ági sa...

Jeg er glad for at du liker beskrivelsen! Jeg håper det vil være nyttig, og mange mennesker prøver ut teknikken. Kompilatoren er egentlig perfekt, men lappeteppe av bilder, men også for å forstå alt i alle språk :-)) Jeg liker virkelig NLQ Bildeblogg, velkommen til å lete rundt her.
hilsen:
Ági