fredag 5. november 2010

Kurstilbod

I klubben vår har to av medlemmene eigen quiltebutikk. Luksus for alle oss andre medlemmer!! Og dei lagar til kjekke småkurs, det er berre å setje av ein ettermiddag og få med seg nye idear og teknikkar. Kursa er opne for alle, ta kontakt med butikkane om du vil vite meir.

Her er noko som skjer i løpet av dei 2 neste vekene:

Tysdag 9.11:

PRIMULA:

NO ER DET KOME PÅFYLL MED STEMPLER OG UTSTYR MANGE WIRVLER OG RANKER....

DEMO AV STEMPLER

FYRSTKOMANDE TIRSDAG ER DET KURS FOR ALLE PÅ STÅRHEIM SKULE KL.18.30 RING FOR NÆRARE OPPLYSNINGAR

KOM DU OG !!

LAPPESTUA:


Årets julenisse er ein ekte VIN-NISSE, designa av Siv E. Smørdal. I magen er det plass til alt innholdet av ein kartongvin, og spør du fint, så deler han vinen med deg,...... på sitt vis!!!

Tid: 18. november · 18:00 - 22:00

Sted: Nordfjordeid. Nærmere beskjed om sted til påmeldte.

Kurset er for alle og slutt-tid er ca. Planen er at du vil bli ferdig med en stk komplett...i alle fall tilnærma. Nissen har "rygg-sekk"seler (som ikkje går fram av bildet,) etter "- Ut på tur,- aldri sur"- prinsippet. I tillegg kjem "Knehøna" og "Knallharen" innom. Dei er ganske nære slektninger , til samme bruk.

Du får mønster til alle og velger sjølv kven som følger heim.
Kursavgift kr 150,-, Du vil få kjøpt alt materiell på kurset, men må ha eiga symaskin. Påmelding pr mail til s-eng-s@online.no eller mld til tlf 915 31 479. Husk navn og mailadresse. Meir info blir sendt pr mail til påmeldte.


Ingen kommentarer: