søndag 22. mars 2020

Medlemsmøte i ny form!

I desse dagar når mange av oss har heimekontor og unngår andre når vi går ut, ja då må vi være kreative!

Vi som har denne kjekke hobbyen vår, kan sy i veg, men det er også kjekt å sjå kva andre gjer og bli inspirert. Ikkje får vi vist det vi held på med heller!!!

Så då har vi gjort ein vi så vi får ha møte likevel, på ei nyoppretta Facebookside for medlemmane våre! No veit vi at vi ikkje når 100% av medlemmane, men detter er det nest beste vi kan få til!

Dette bildet vert liggjande som heading, utsnitt av ein nydelig pose som Gitte har laga.


Alle har no fått med seg at aprilmøtet er avlyst, men ikkje heilt...…
 for no tek vi møte på denne nye sida tysdag 7.4 kl 20-21!  Det kjem ny info om dette når det nærmar seg, men du kan iallefall begynne å planlegge til denne dagen!

Då tek vi "Vis og fortel" der vi håpar at så mange som kan, vil vise eitt eller anna ein har laga eller held på med. Men dessverre så må du holde deg med kaffimaten sjølv!!
Sida er publisert, den er lukka og vi er snart i gang med å invitere medlemmane inn i gruppa vår. Men OBS! Sjekk om du har fått venneforespørsel frå Mariann, godkjenn den så du kan leggjast til!
Og det er berre å ta den i bruk!! Alle kan lage innlegg på sida, og om nokon er på Facebook men ikkje invitert inn, så må de ta kontakt!!

Vi gler oss til aktivitet på sida.

Ingen kommentarer: